TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSADÁS

Laborelemzés

A laboratóriumi eredményeinek elemzése során fontos a teljes kép megértése, és a vizsgálatokat össze kell vetni a páciens klinikai történetével és tüneteivel. Figyelembe kell venni az életkori, nemi, genetikai és egyéb személyes tényezőket is, hogy az eredményeket megfelelően értelmezhessem és meghatározhassam a legalkalmasabb kezelési tervet.

Konzultáció

A pácienssel való konzultáció során először felmérem egészségügyi állapotát, céljait. Az ezek alapján összeállított egyéni étrend mellett, ha szükséges, akkor táplálékkiegészítőket is javaslok. Végül, ha az utánkövetés csomagot választja, akkor rendszeres ellenőrzés révén biztosítom az optimális egészségi állapot és a kitűzött célok elérését, miközben folyamatosan támogatom a pácienset az egészséges táplálkozás útján.

Vitamin Kosár

Funkcionális laborelemzés alapján egyénre szabott vitamin,ásványi anyag,nyomelemek pótlása egészségügyi kihívások, célok figyelembe vételével.

Miért fontos a helyes táplálkozás?

〉 A vitamin- és ásványi anyaghiány, ami gyengíti az immunrendszert, növeli a betegségek kockázatát, hozzájárul a lassabb gyógyuláshoz, és az általános rossz egészségi állapothoz vezet.

〉 Az emésztési problémák, például hasmenés, székrekedés, puffadás és gyomorégés, amelyek kellemetlenségeket okozhatnak, és negatívan befolyásolhatják az életminőséget.

〉 Az energiaszint csökkenése, ami nehézkessé teszi a mindennapi tevékenységeket és csökkenti a produktivitást.

〉 A hormonális egyensúly felborulása, ami hatással lehet az általános egészségi állapotra, az érzelmi jólétre és a testi funkciókra.

〉 Az alvásproblémák, ami szintén negatívan befolyásolja az általános egészségi állapotot, az érzelmi állapotot, és ronthatja a memóriát, a figyelmet és a teljesítményt.

〉 A hangulatváltozások, szorongás, depresszió és egyéb mentális egészségügyi problémák, amelyek összefüggésben állhatnak a helytelen táplálkozással.

〉 Az élelmiszer-allergiák és érzékenységek, amelyek megnehezítik az egészséges étrend kialakítását, és korlátozzák a különböző ételek és ízek élvezetét.

〉 A krónikus betegségek kialakulása, amelyek komoly egészségügyi problémákhoz vezethetnek és súlyosan korlátozhatják az életminőséget.

Gond van a táplálkozásoddal? Fordulj hozzám!

Személyre szabott

Az étrend személyre szabása kulcsfontosságú, ha valaki allergiával, intoleranciával vagy más egészségügyi problémákkal küzd, amelyek befolyásolják a táplálkozási szükségleteket.

Hasznos információk

Segítek annak megértésben, hogy milyen élelmiszerek befolyásolják az egészségét, és hogyan lehet egy jól felépített étrenddel javítani a jelenlegi állapotát.

Szakértelem

Eddigi pályám során szerzett tudásommal és tapasztalataimmal mindent megteszek pácienseim elégedettségéért.

Hosszú távú javulás

Olyan életmódváltozásokat javaslok, amelyek hosszú távon javítják az egészséget. Az egészséges életmód fenntartása és az egészséges táplálkozási szokások kialakítása hosszú távú egészségjavulást eredményez.

Megelőzés

Segítek megelőzni az egészségügyi problémákat a megfelelő táplálkozás segítségével. Az egészséges táplálkozási szokások és az életmódváltozások segíthetnek a szívbetegség, a cukorbetegség és más krónikus betegségek megelőzésében.

Hatékonyság biztosítás

A 4 - 6 hónapos nyomon követés lehetővé teszi, hogy értékeljem, hogy az egyéni étrend valóban hatékony-e a páciens számára. Az étrend hatékonysága nem azonnal mérhető, mivel az egészséges étkezési szokások bevezetése és az egészségi állapot javulása időbe telik.

árak

Táplálkozás Árak
60 perces irányadó konzultáció a helyes étkezésről 25.000 FT
Személyre szabott étkezés beállítás, utánkövetés nélkül - funkcionális laborelemzés | vitamin ajánlás | online 1,5-2 órás beszélgetés 85.000 FT
Funkcionális táplálkozási tanácsadás program | 4 - 6 hónapos utánkövetéssel Egyedi díjszabás alapján

*Az árak 1 órára vonatkoznak, ahol nincsen időtartam feltüntetve.

TÖLTSD KI AZ ÁLLAPOTFELMÉRŐT

HOGY MINÉL HAMARABB EL TUDJUK KEZDENI KÖZÖS MUNKÁNKAT.

GYIK

+
A hozzám fordulók leggyakoribb panaszai, néhány példa ezekből a teljesség igénye nélkül:
 • ételintoleranciák
 • emésztési zavarok
 • emésztési zavarok
 • hormonrendszeri problémák
 • szénhidrátháztartás zavara
 • vesebetegségek
 • terméketlenség( női, férfi)
 • fogyási képtelenség
 • autoimmun állapotok
 • daganatok
 • alvási zavarok
 • bőrbetegségek( ekcéma, pattanások stb)
 • energiahiány
 • nehézfém terheltség
 • jódpótlás tudományos alapokon
+
Időpontkérésed után egy automatikus emailben elküldöm neked az állapotfelmérő kérdőívet, étkezési napló mintát, valamint a konzultációs díj befizetéséhez szükséges információkat. Miután a konzultációs díj beérkezett, visszaigazolom az időpontkérésed, így lesz biztos a foglalásod. Erre 48 óra áll majd a rendelkezésedre, utána az időpontkérés automatikusan törlődik. Az állapotfelmérő kérdőívet és a kapcsolódó laborleleteket a konzultáció előtt legkésőbb 48 órával küld el nekem, hogy legyen időm felkészülni a beszélgetésünkre.
+
A konzultációra felkészülten érkezem. Állapotfelmérődet és korábbi laborleleteidet, étkezési naplót előre kiértékelem, és kész megoldásokkal készülök. A konzultáción elmondom javaslataimat, közösen átbeszéljük személyes céljaidat, és lehetséges új irányokat határozunk meg. (90-120 perc) A beszélgetés után összegzem számodra a konzultációnkat és személyre szabott javaslatokat állítok össze. Ezt egy PDF fájlban megkapod, étkezési, életmódbeli és vitamin ajánlással, illetve linkekkel és adagolási útmutatókkal.
+
Online, Google Meet platformon. Küldök az email címedre egy csatlakozási linket, nem szükséges hozzá letölteni alkalmazást, csak internetre és egy böngészőre lesz szükséged.
+
Attól függ, melyik lehetőséget választottad. Az egy órás irányadó konzultációt akkor javaslom, ha nincsenek jelentős panaszaid, egészséged megtartásáért szeretnél tenni, vagy van egy elakadásod, amelyben segítséget szeretnél, vagy utánkövetést választottál a programodhoz és szeretnél konzultálni. Ha egyéni étkezési programot választottál, a konzultáció 90-120 perces is lehet.
+
Az aktuális árlistán tájékozódhatsz. Ha utánkövetést választasz, ez egyéni megbeszélés tárgya lesz, függ az egészségügyi kihívások nehézségétől, utánkövetés hosszától és a program tartalmától. Rugalmasan bármilyen verziót kitalálhatunk.
+
Az utánkövetés során bármikor rám írhatsz, 48 órán belül (de általában előbb) válaszolok. Nem egy előre kidolgozott panelt követünk, hanem a probléma megoldáshoz szükséges irányokat alakítjuk ki. A programod kialakítása során egy számodra élhető életmódot alakítunk ki. Ha az utánkövetést választod, a tüneteidhez igazodva tudunk változtatni a diétádon, amíg a programod tart. Részletfizetési lehetőség.

5000 FT KEDVEZMÉNY

foodtest.hu
JBI20230731 MÁSOLÁS

Érvényes: visszavonásig

7,5% KEDVEZMÉNY

nutribalance.hu
6swpuzyy MÁSOLÁS

Érvényes: visszavonásig

500 FT KEDVEZMÉNY

herbaferm.hu
23550 MÁSOLÁS

Regisztrálj, iratkozz fel a hírlevélre

Néhány tanfolyam, amit elvégeztem...